Wat biedt Silvia’s Advice

Silvia’s Advice ondersteunt en adviseert zowel de zorgzoeker als de zorgverlener. Daarnaast ontmoeten zorgzoekers en zorgverleners elkaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het plaatsen van praktijkinformatie, maar ook het leggen van persoonlijke contacten. Voor bedrijven als zorgzoeker, wordt een specifiek concept aangeboden, zowel voor de werkgever als de werknemer.

Silvia’s Advice biedt datgene waar de zorgzoeker naar op zoek is. Dit kan een specifieke zorgverlener zijn, maar ook bijvoorbeeld kennis, nieuws of activiteit. Meer informatie onder het menu zorgzoeker.

Silvia’s Advice biedt de zorgverlener het volgende: De zorgverlener plaatst informatie over zijn specialisatie op het gebied van zorg, deelt kennis, nieuws of activiteit en motiveert de zorgzoeker via www.silviasadvice/zorgzoeker.com.

Verder is er de mogelijkheid hetzelfde te doen onder een inlogcode met betrekking tot andere zorgverleners en disciplines. Het doel is eveneens een samenwerking te creëren, waarbij doorverwijzen naar een collega ook tot de mogelijkheden behoort. Het samen organiseren van workshops, opleidingen, seminars, bijeenkomsten, etc. als een aanvulling op ieders specialisatie, is een perfect ideaal. Laten we hierbij voor zover het mogelijk is, ook de reguliere zorg betrekken. 'Samen is nog altijd meer dan alleen'.

Er is een mogelijkheid tot samenwerken met instanties, laboratoria, opleidingsinstituten, health companies en firma’s. Zij bieden hun mogelijkheden als meerwaarde voor zorgverleners aan. Silvia’s Advice biedt ook een aantal diensten aan, waaronder hulp en begeleiding bij het opstarten van een eigen praktijk of centrum. Verscheidene social media- en administratie- en boekhoud pakketten. Zie de mogelijkheden op het contactformulier onder het menu informatieaanvraag Zorgverlener.

Onder het menu constructie Silvia's Advice vindt u meer informatie over hoe de opzet van Silvia’s Advice in elkaar zit.