Zorgzoeker

Voor mens en dier!

Silvia’s Advice adviseert een ieder via www.silviasadvice.com persoonlijk over de verschillende manieren van complementaire zorg. Men noemt deze zorg ook wel alternatieve zorg of alternatieve geneeswijzen. Een aantal van deze behandelvormen staan vermeld onder het menu behandelvormen.

Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om op de hoogte te blijven van zorgnieuws- en activiteiten, aanvullend op de reguliere benadering. Deze ontwikkeling wordt door de zorgverlener met de bezoeker gedeeld. Lees wel onze voorwaarden!

Er zijn 2 opties, waaruit u kunt kiezen:
1. U gaat zelf op zoek via de zorgverlenerskaart onder de tab Zorgzoeker. Daar treft u een lijst aan van de meest voorkomende complementaire therapievormen en kunt u via de kaart bekijken, waar de desbetreffende zorgverlener zich heeft gevestigd.                  2. U vult het contactformulier compleet in met mailadres en telefoonnummer. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u gezocht om te informeren naar uw hulpvraag. U kunt op dat moment zoveel uitleg met ons delen als u wilt. Silvia’s Advice zoekt hierop de meest geschikte zorgverlener voor u, degene die het beste lijkt te passen bij uw hulpvraag.

Silvia’s Advice zal onafhankelijk en zorgvuldig te werk gaan. Dit wil zeggen, dat we
geen voorkeur zullen uitspreken, naar aanleiding van een mening of verzoek van een zorgverlener. Uiteraard wordt het privacy beleid in acht genomen.

Silvia’s Advice speelt een adviserende rol bij het kiezen van de juiste zorgverlener, die past bij een genezings- of revalidatieproces.