Over Supplementen

International Centre for Naturopathic Health Service adviseert een Premium status aan leveranciers van voedingssupplementen, fytotherapie, homeopathie en gemmotherapie op basis van de richtlijnen die zijn opgesteld ten behoeve van kwaliteit, veiligheid, zuiverheid, werkzaamheid en effectiviteit.

Tegenwoordig worden via allerlei kanalen voedingssupplementen en homeopathische middelen aangeboden. Het blijkt echter vaak dat de kwalitatieve verschillen tussen de producten groot zijn. De waarde, kwaliteit en veiligheid van het supplement wordt mede bepaald door de hoeveelheid, diversiteit en de opneembaarheid van de verschillende voedingsstoffen en potenties.

International Centre for Naturopathic Health Service heeft een aantal richtlijnen opgesteld, waaraan een goed en veilig voedingssupplement moet voldoen. De supplementen die hier aan voldoen worden opgenomen als Premium Supplements. Hiermee hoopt International Centre for Naturopathic Health Service u als consument en gebruiker een goed en veilig supplement te adviseren: www.naturohealthservice.com